Texty písní LiL Seint 2012 Defro & LiL Seint + Veronika Vrublová - Nic n..

Defro & LiL Seint + Veronika Vrublová - Nic n..

Skrýt překlad písně ›

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Uhhhhhhhhhh Ha ha ha Ouuuuuuuuuuuu nananaaaa aaauuuuuu haaaaa

Defro:
Začalo to zvláštně ale brali jste to vážně láska plná vášně no bylo to fakt krásné.Stačil první pohled poté první dotek no a hned jste věděli že vy dva patříte k sobě.Byly to ty časy kdy jste byly šťastní nic vám nechybělo chtěli jste spolu být navždy. Hádky a pády k lásce prostě patří začli jste se hádat a řešení jste nenašli.Ted to není jako dřív nikdo z vás čas nevrátí žijete jen s nadějí že láska vás zas překvapí.Už to není jako kdysi promítáš si všechny chyby,všechny chyby a omyly co ty hádky způsobily.Ze začátku maličkosti později však spoustu zlosti a váš vztah je rázem pryč přesně jako voda v poušti.Nic netrvá navždy a už vůbec krásné vztahy.Proto se musíš už vzchopit a dát se zas dohromady.

Refrém- Veronika Vrublová:
Nic není napořád tys měl mě stále rád, ted už jsi jinačí láska ti nestačí.Nic není napořád tys měl mě stále rád, teď už jsi jinačí láska ti nestačí.HAAAAAAAAA Láska ti nestačí

Lil Seint:
Jauuu a možná je to hra možná je to můj pocit že už nejsme dva.Každej sám ty a já, láska věčně netrvá stejně tak jako tvá tak má růže uvadla.JAU Nic není věčný ani cit a věčný štěstí. Dala si my pěstí a já do tmy šeptám: Dej si!Za oknem padá hvězda v ruce držím tvůj seznam, ten seznam nesplněnejch věcí který do teď neznám.Nic není naporád,proč slibovalas na stokrát že tvý srdce bude mý, že budeš milovat, kolik slibů tolik chyb vždy muselas mě obvinit.No v zrcadle je pravda ty sis ho zavřela ve skříni.Začal jsem ti být věrný spomínám na dny perný tys měkký Silvestr za zamklými dveřmi.Tvý slova věř mi se vypařili do tmy. Tak máš aspoň v srdci navždy schovanej můj podpis.

Refrém- Veronika Vrublová:

Nic není napořád tys měl mě stále rád, ted už jsi jinačí láska ti nestačí.Nic není napořád tys měl mě stále rád, ted už jsi jinačí láska ti nestačí.
Nic není napořád tys měl mě stále rád, ted už jsi jinačí láska ti nestačí.Nic není napořád tys měl mě stále rád, ted už jsi jinačí láska ti nestačíí....
Nic není napodřád...
Interpreti podle abecedy Písničky podle abecedy