Texty písní LiL Seint 2011 Buduju si svou cestu

Buduju si svou cestu

Skrýt překlad písně ›

Začal jsem jako malý harant místo školy dávat rapy, už ve 13-ti letech sem si řek, že budu "emsí". Začalo to miliony papírama v koši, byl jsem jeden z milionu, co si to jen doma skouší. Stokrát jsem to vzdal, ještě víckrát jsem se ptal, jestli mám vůbec talent na to, abych něco poskládal. Ze slabik poskládal slovo, ze slova poskládal větu a tak jsem se dostal, brácho, pomalu k rapu. Viděl jsem v Havířově tolik neskutečně trapných raperů. Poserů, poserů, loserů se z toho poseru. Kulil jsem svý oči, kulil žaludek - tak takhle ne! A právě v tu dobu přišlo do Hawru EST.
Začli jsem zapisovat bary, začli rozjebavat kary, no a zůstali jen ti, co si svou prohru nepřiznali. Začal nám stoupat level, naše "bárs" znily váhu, no a "hejtrům" začlo jebat, že chcem love a slávu. To vůbec takhle né, to vůbec takhle né. Tenhle "mixtejp" je celé srdce našeho EST. Estudiantes kvalita, co "trek" to ralita, rapuje kvantita, kvantita, pořád stejné jelita. Jáu. Toto je EST "mixtéjp", Lilek a LiL Seint. Záhy víc, Dominiku a Fosco Alma. Teďka ty Lile, koukej.
Začínal jako nezkušený, hloupý, mladý kluk, který chtěl být nejlepší - chtěl dobít Hollywood. Po roce jsou jiný hlídky, úplně jinde. Je to rok a půl, co začal EST příběh. Makal jako drak, denně psal jako spisovatel, makal na sobě, každý "trek" o něco zvyšoval level. Samota, starý, pamatuješ první trek, každý ste se smál a podívejte se kde jsem teď. Přišel nový Lilek a s ním přišel tým, za něj teď skoruju a za něj taky vítězím. Ať už jaro, léto, podzim, a nebo zima EST zůstavá stále první - stále první liga. Buduju si svou cestu, jako každý jiný, ale ani má cesta nezůstává beze špíny. Kostky jsou vrženy, EST "mixtéjp", chápeš brácho, jedině Lilek a LiL Seint. Jebu na všechno, jebu na všechny, jebu na pomluvy, jebu na "hejtry". Jdu si svou cestu, víš, že je to pravda, Estudiantes produkce Fosco Alma...Estudiantes produkce Fosco Alma...Estudiantes produkce Fosco Alma...Alma, Alma, Alma...
Interpreti podle abecedy Písničky podle abecedy